Ilie Stan: E cea mai frumoasă victorie din cariera mea de antrenor

Tehnicianul echipei Steaua Bucureşti, Ilie Stan, a declarat, luni, după victoria din meciul cu Dinamo Bucureşti, scor 3-1, că este cea mai frumoasă victorie din cariera sa de antrenor.

254 afișări
Imaginea articolului Ilie Stan: E cea mai frumoasă victorie din cariera mea de antrenor

Ilie Stan: E cea mai frumoasă victorie din cariera mea de antrenor (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Este o victorie importantă pentru noi. Acest joc putea salva turul de campionat. E cea mai frumoasă victorie din cariera mea de antrenor şi vreau să-i felicit pe jucători pentru că au demonstrat că sunt valoroşi. Rusescu a înţeles că trebuie să joace simplu şi sper să o ţină tot aşa. Dacă reuşim să câştigăm şi meciul cu CFR Cluj situaţia se va schimba total. Nu ne-a ars de turma de oi, ne-am concentrat pe joc şi vreu să-i felicit încă odată pe jucători pentru că au respectat tot ce le-am spus înainte de meci. Nu le-am cerut să joace pentru mine, eu am avut tot timpul poziţia consolidată, pentru că domnul Becali spusese că nu se pune problema să fiu demis", a afirmat Stan.

Antrenorul Stelei a afirmat că se gândeşte la titlul de campion, mai ales acum după ce a învins echipa de pe primul loc.

"Nu pot spune că Dinamo a fost o echipă epuizată. Noi am revenit repede după golul primit, jucătorii au crezut că putem învinge. Am emoţii înaintea fiecărui meci, nu doar înaintea celui cu Dinamo. Asta este meseria mea, de când am venit la Steaua am avut numai derbiuri. Steaua se va schimba mult după acest tur. Veţi vedea o altă Steaua în retur, mult mai puternică, dar avem nevoie de linişte pentru asta. Cum să nu ne gândim la titlu, am învins echipa de pe primul loc şi mai avem un retur de campionat. Îmi doresc să revenim în Ghencea. Poate domnul Becali v-a rezolva problema şi ne vom întoarce din retur", a precizat Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici