Ilie Stan: I-am spus lui Becali că vreau să lucrez cu Narcis Răducan şi nu cu Mihai Stoica

Noul tehnician al Stelei, Ilie Stan, a declarat, vineri, într-o emisiune televizată, că atunci când Gigi Becali l-a întrebat cu cine preferă să lucreze dintre Mihai Stoica şi Narcis Răducan a răspuns că "în situaţia actuală" doreşte să colaboreze cu Răducan.

152 afișări
Imaginea articolului Ilie Stan: I-am spus lui Becali că vreau să lucrez cu Narcis Răducan şi nu cu Mihai Stoica

Ilie Stan: I-am spus lui Becali că vreau să lucrez cu Narcis Răducan şi nu cu Mihai Stoica (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Gigi Becali m-a sunat imediat după meciul cu AEK Larnaca. M-a întrebat dacă sunt pregătit să vin la Steaua şi i-am spus că da. De când am început să joc fotbal mi-am dorit să joc la Steaua, vis care s-a realizat, apoi mi-am dorit să antrenez Steaua. Dumnezeu ştie ce o să fie. Sper să duc la capăt această responsabilitate. Becali m-a întrebat cu cine vreau să lucrez, cu Mihai Stoica sau cu Narcis Răducan, şi i-am spus: «În situaţia de faţă, vreau să lucrez cu Narcis». Mi-aş fi dorit să lucrez cu MM, dar nu în situaţia actuală... Atunci, Becali mi-a spus: «Bine, asta este decizia ta»", a precizat Ilie Stan la Digi Sport.

Tehnicianul a adăugat că finanţatorul Stelei i-a garantat postul de antrenor până la finalul sezonului, dar că în fotbal nu se ştie niciodată ce va fi. "Mi-a garantat până în vară postul, dar în fotbal nu se ştie niciodată, numai rezultatele vorbesc. În iarnă, vom avea o discuţie pentru a vedea care este direcţia în care trebuie să meargă echipa şi să încercăm să mai aducem jucătorii de care avem nevoie", a precizat Stan.

Referitor la următorul meci din campionat, cu Oţelul Galaţi, din etapa a IX-a, Ilie Stan a precizat: "Este foarte important meciul cu Oţelul. Apoi va fi pauză şi voi avea timp la dispoziţie să-i cunosc pe jucători. I-am simţit pe jucători obosiţi din punct de vedere psihic, astfel că până la jocul cu Oţelul mă preocupă starea lor. De la suporteri am primit multe mesaje în care mă roagă să încercăm să aducem echipa pe Ghencea. Şi la jucăroi am simţit că îşi doresc să revină pe Ghencea sau măcar să revenim la baza de pregătire, să facem antrenamentele. Din mesajele primite, am înţeles că galeria va veni lângă echipă dacă vom juca în Ghencea".

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că tehnicianul Ilie Stan a acceptat să preia funcţia de antrenor al formaţiei steliste, în locul lui Roni Levi, cel puţin până la finalul turului. Tot astăzi, Ilie Stan a făcut cunoştinţă cu jucătorii echipei "roş-albastre" la baza de pregătire de la Mogoşoaia.

Gigi Becali a declarat, vineri, că Mihai Stoica a decis să renunţe la funcţia de manager general la Steaua, din cauza rezultatelor slabe ale echipei şi a faptului că nu este agreat de unele persoane din conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici