Ilie Stan: Rămânem cu un gust amar că nu am reuşit să batem campioana României

Tehnicianul echipei Victoria Brăneşri, Ilie Stan, a declarat după meciul cu CFR Cluj, scor 1-1, că rezultatul este injust şi că formaţia sa rămâne cu un gust amar deoarece nu a reuşit să se impună în faţa campioanei României.

19 afișări
Imaginea articolului Ilie Stan: Rămânem cu un gust amar că nu am reuşit să batem campioana României

Ilie Stan: Rămânem cu un gust amar că nu am reuşit să batem campioana României (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Vreau să felicit echipa pentru angajamentul total arătat astăzi. Rezultatul este injust după o primă repriză exclentă, în care din păcate nu am reuşit golul doi la bara lui Avram. Azi ne-a lipsit şi şansa şi rămânem cu un gust amar că un am reuşit să batem campioana României. Echipa o să crească de la meci la meci şi cred că vom reuşi să rămânem în Liga I", a spus Stan.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida disputată, duminică, pe stadionul Gloria din Buzău, cu echipa Victoria Brăneşti, în etapa a XIX-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Cornel Coman '21 pentru Victoria Brăneşti, respectiv Gabi Mureşan '70 pentru CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici