Ilie Stan: Umilinţa e cu atât mai mare cu cât ne-a eliminat o echipă din liga a doua

Antrenorul Ilie Stan a declarat că umilinţa simţită, joi, după eliminarea din Cupa României, a fost cu atât mai mare cu cât Steaua a fost învinsă de o echipă din Liga a II-a.

234 afișări
Imaginea articolului Ilie Stan: Umilinţa e cu atât mai mare cu cât ne-a eliminat o echipă din liga a doua

Ilie Stan: Umilinţa e cu atât mai mare cu cât ne-a eliminat o echipă din liga a doua (Imagine: Razvan Lupica/Mediafx Foto)

"Umilinţa a fost cu atât mai mare cu cât ne-a eliminat o echipă din liga a doua, n-am reuşit să ne impunem. Îmi pare rău de Timişoara că a ajuns în situaţia aceasta, dar se vede că îşi păstrează acel spirit pentru care e cunoscută", a spus Stan la conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul a adăugat că nu se teme pentru postul său. "Nu mă tem pentru postul meu, încercăm să câştigăm următoarele meciuri în campionat, să ne apropiem de primul loc. În iarnă se va trage linie şi domnul Becali va decide ce strategie va aborda pentru returul campionatului", a spus Stan.

Deţinătoarea Cupei României, Steaua Bucureşti, a fost eliminată în optimile competiţiei, fiind învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia Politehnica Timişoara (Liga a II-a), care a acces astfel în sferturile de finală. Golurile au fost marcate de Ricketts '28 şi Goga '51.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici