Impact vrea 40% din acţiunile clubului U. Cluj

Compania Impact a înaintat o ofertă către acţionarul majoritar al clubului Universtatea Cluj, Consiliul Local, de cumpărare a 40 la sută din totalul de 55 la sută din acţiuni scos la vânzare de către municipalitate, pentru care plăteşte şase milioane de lei.

19 afișări
Imaginea articolului Impact vrea 40% din acţiunile clubului U. Cluj

Impact vrea 40% din acţiunile clubului U. Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

În prezent societatea Impact deţine 12 la sută din acţiuni, iar dacă oferta va fi acceptată, compania Impact va deveni acţionarul majoritar al clubului cu un total de 52 la sută din acţiuni.

Reprezentanţii Impact vor trece la negocieri directe cu Comisia de Buget-Finanţe a Primăriei, tranzacţia urmând a fi finalizată în cadrul şedinţei Consiliului Local de vineri.

Reprezentantul companiei Impact, Mihai Drăguţoiu, a declarat că are un plan de redresare a clubului. "E prea devreme să spunem că Impact e stăpânul echipei. Avem un plan prin care vrem sa redresăm acest club şi vom începe cu crearea unui centru de copii şi juniori puternic", a spus Drăguţoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici