Impresarul lui Blay: Jucătorul se va prezenta la antrenament

Cornel Teodorescu, impresarul fotbalistului George Blay, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că jucătorul ghanez a fost învoit de conducerea FC Dinamo până joi, când a sosit în România, iar sâmbătă se va prezenta la antrenamentul formaţiei antrenate de Mircea Rednic.

88 afișări
Imaginea articolului Impresarul lui Blay: Jucătorul se va prezenta la antrenament

Impresarul lui Blay: Jucătorul se va prezenta la antrenament (Imagine: Mediafax Foto)

Agentul jucătorului spune că fundaşul ghanez nu s-a prezentat la vizita medicală de vineri dimineaţa pentru că era obosit.

"Blay a venit de joi în ţară şi mâine are antrenament cu Dinamo, la care se va prezenta. El a fost învoit până joi, când a şi venit în ţară. Nu se pune problema ca el să nu mai vrea să continue la Dinamo. La vizita medicală nu a venit pentru că era obosit, am înţeles că a încercat să sune să anunţe, dar nu a reuşit", a declarat Teodorescu.

Jucătorii Blay şi Zie Diabate au lipsit, vineri, de la vizita medicală efectuată de lotul dinamovist la INMS. Contractul lui George Blay cu Dinamo expiră la finalul campionatului şi nu a fost prelungit încă.

Zie Diabate a fost convocat la echipa "under 20" a Costei de Fildeş. El este chiar căpitanul echipei naţionale "under 20", care va participa la preliminariile Cupei Mondiale din Egipt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici