Impresarul lui Mutu s-a întâlnit cu oficialii clubului AC Milan

Site-ul firenzeviola.it a scris, marţi, că impresarul atacantului Adrian Mutu, Alessandro Moggi, s-a întâlnit cu oficialii grupării AC Milan, la sediul clubului italian, şi a tratat cu aceştia trecerea internaţionalului român de la echipa AC Fiorentina la formaţia antrenată de Carlo Ancelotti.

11 afișări
Imaginea articolului Impresarul lui Mutu s-a întâlnit cu oficialii clubului AC Milan

Impresarul lui Mutu s-a întâlnit cu oficialii clubului AC Milan (Imagine: www.firenzeviola.it)

Sursa citată notează că tratativele pentru perioada de transferuri din această iarnă au început, Milan fiind interesată de Adrian Mutu, iar impresarul românului a avut o întrevedere cu Adriano Galliani şi Ariedo Braida, vicepreşedintele şi, respectiv directorul sportiv al grupării milaneze.

Firenzeviola scrie că Mutu, care a fost foarte aproape în vară de un transfer la AS Roma, se apropie de 30 de ani şi ar avea ocazia să prindă un ultim contract important atât în plan tehnic, dar şi economic. Sursa citată notează că Fiorentina nu îi poate asigura românului un contract la fel de avantajos precum Milan.

Site-ul citat scrie că raporturile dintre Fiorentina şi Milan sunt extrem de bune după ce în vară milanezii l-au cedat pe atacantul Alberto Gilardino pentru doar 15 milioane de euro. Firenzeviola notează că în primă fază s-a crezut că preţul scăzut a lui Gilardino reprezintă şi o promisiune a clubului Fiorentina de a-l ceda la Milan pe portarul francez Sebastien Frey, dar se pare că totul îl are în prim-plan pe Mutu.

În încheierea materialului, site-ul italian scrie că operaţiunea a început şi chiar dacă nu se va încheia în această iarnă, rămâne valabilă pentru vara anului 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici