În proporţie de 99,9 la sută, Lobonţ va rămâne la AS Roma

Portarul Bogdan Lobonţ îşi va prelungi, cel mai probabil, contractul cu gruparea AS Roma, informează calciomercato.it, care notează că este 99,9 la sută sigur că românul va rămâne la echipa din capitala Italiei.

103 afișări
Imaginea articolului În proporţie de 99,9 la sută, Lobonţ va rămâne la AS Roma

În proporţie de 99,9 la sută, Lobonţ va rămâne la AS Roma

"Se discută în continuare la Roma pentru prelungirea contractului lui Bogdan Lobonţ. În ciuda interesului confirmat din partea a cel puţin două cluburi (unul din Serie A şi unul din străinătate), în proporţie de 99,9 la sută jucătorul va rămâne în capitală. Mai trebuie rezolvat aspectul privind durata noului contract: clubul vrea o înţelegere pe un an, fostul jucător al Fiorentinei vrea pe doi ani. În curând va avea loc o nouă întâlnire între cele două părţi", notează calciomercato.it.

Site-ul forza-roma.com scrie că Lobonţ va rămâne la AS Roma încă un an sau doi şi îl descrie pe român ca fiind "un exemplu de profesionalism pentru toţi fotbaliştii de la Roma".

Bogdan Lobonţ joacă la AS Roma din 2009.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici