În sfârşit a ajuns! Haaland prezentat de Manchester City în premieră în echipamentul „cetăţenilor”

  • Campionii din Premier League au câştigat cursa pentru unul dintre cei mai interesanţi atacanţi din lume, care a semnat un contract pe 5 ani.
  • Manchester City l-a prezentat luni pe Erling Haaland, după finalizarea mult aşteptatei achiziţii de 51 de milioane de lire sterline, de la Borussia Dortmund.
251 afișări
Imaginea articolului În sfârşit a ajuns! Haaland prezentat de Manchester City în premieră în echipamentul „cetăţenilor”

Sursa foto: Twitter, Erling Haaland

Internaţionalul norvegian a acordat primul său interviu de când s-a alăturat clubului şi spune că abia aşteaptă să lucreze cu antrenorul Pep Guardiola.

El a fost prezentat de către club cu un videoclip care a recreat o imagine cu el aşezat pe o canapea purtând kitul Man City 2008-09, ca băiat, şi s-a încheiat cu Haaland ţinând imaginea în timp ce poartă tricoul 2022-23 al cetăţenilor.

„Este o zi de mândrie pentru mine şi pentru familia mea. Întotdeauna am urmărit Man City şi mi-a plăcut să o fac în ultimele sezoane", a declarat el.

„Nu poţi să nu admiri stilul lor de joc, este incitant şi creează multe ocazii, ceea ce este perfect pentru un jucător ca mine.

Sunt atât de mulţi jucători de talie mondială în această echipă, iar Pep este unul dintre cei mai mari antrenori din toate timpurile, aşa că sunt convins că mă aflu în locul potrivit pentru a-mi îndeplini ambiţiile.

Vreau să înscriu goluri, să câştig trofee şi să mă perfecţionez ca fotbalist şi sunt încrezător că pot face asta aici. Este o mutare grozavă pentru mine şi abia aştept să încep pre-sezonul."

Man City a monitorizat progresul său de mai mulţi ani, de când a fost la Molde în Norvegia natală, în adolescenţă.

„Erling are tot ceea ce ne dorim de la un atacant şi suntem siguri că va excela în această echipă şi în acest sistem", a declarat directorul sportiv, Txiki Begiristain.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici