În timp ce UEFA ne pregăteşte o pedeapsă drastică, sârbii ne copleşesc cu mulţumiri. Ultima plecăciune a vecinilor

Mesajul afişat de facţiunea „Uniţi sub tricolor” la meciul de fotbal România - Kosovo, care a determinat UEFA să deschidă procedură disciplinară împotriva suporterilor naţionalei, a declanşat a doua reacţie de mulţumire din Serbia.

3816 afișări
Imaginea articolului În timp ce UEFA ne pregăteşte o pedeapsă drastică, sârbii ne copleşesc cu mulţumiri. Ultima plecăciune a vecinilor

FOTO: Facebook Uniţi sub tricolor

Frăţia româno-sârbă continuă în ritm susţinut cu mesaje prietenoase. Într-o primă fază au reacţionat ultraşii de la Partizan Belgrad.

Azi, a venit rândul celor de la Steaua Roşie Belgrad să mulţumească românilor pentru bannerul „Kosovo e Serbia”, care ar putea atrage pentru FRF o pedeapsă drastică, după ce UEFA a anunţat că a deschis o procedură disciplinară.

Cel mai probabil, FRF va fi amendată, iar tricolorii vor fi siliţi să dispute următoarele partide din preliminarii EURO 2024 cu porţile închide.

"𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐮𝐥 𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐭𝐫𝐞𝐢 𝐟𝐫𝐚𝐭̦𝐢: 𝐃𝐮𝐧𝐚̆𝐫𝐞𝐚, 𝐩𝐚̆𝐝𝐮𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐩𝐞 𝐬𝐚̂𝐫𝐛𝐢. 𝐕𝐚̆ 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐮𝐦𝐞𝐬𝐜, 𝐟𝐫𝐚𝐭̦𝐢 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢!"

Mesaj afişat acum câteva minute de DELIJE, la meciul pe care Steaua Roşie Belgrad l-a jucat în deplasare cu Cukaricki, în campionatul Serbiei, în semn de mulţumire şi apreciere pentru afişajul şi acţiunea realizată de grupul nostru marţi seară, pe Arena Naţională.

Adevărul e unul singur şi nu trebuie cenzurat: 𝐊𝐨𝐬𝐨𝐯𝐨 𝐞 𝐒𝐞𝐫𝐛𝐢𝐚! 🇷🇸”, scrie pe un banner afişat de sârbi şi preluat pe pagina de Facebook a grupării „Uniţi sub tricolor”.

Steaua Roşie a pierdut meciul de azi cu Cukaricki, scor 1-2, din etapa a 7-a a campionatului. Echipa ocupă locul 2 în clasament, cu 15 puncte, la 4 puncte în spatele liderului TSC, dar cu două puncte peste marea rivală, Partizan Belgrad.

La echipa de fotbal a celor de la Steaua Roşie Belgrad a făcut carieră liberoul Miodrag Belodedici, care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1991 cu gruparea belgrădeană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici