„În trei-patru luni o să revin pe teren” – fotbalistul Dragoş Iancu după operaţia de luni dimineaţa

Fotbalistul Dragoş Iancu a dat o scurtă declaraţie, luni dimineaţă, după ce a fost operat la picior, la un spital din Bucureşti. Mijlocaşul lui FC Hermannstadt a suferit un accident soldat cu fractură deschisă de peroneu, duminică în meciul echipei sale cu Petrolul Ploieşti.

267 afișări
Imaginea articolului „În trei-patru luni o să revin pe teren” – fotbalistul Dragoş Iancu după operaţia de luni dimineaţa

„În trei-patru luni o să revin pe teren” – fotbalistul Dragoş Iancu după operaţia de luni dimineaţa

La scurt timp după ieşirea din operaţie, FC Hermannstadt a publicat în mediile sociale un scurt video în care jucătorul se declară optimist.

Conducerea echipei sibiene a transmis că recuperarea lui Dragoş Iancu va fi făcută la cele mai înalte şi moderne standarde, iar totul va fi suportat de către club.

Iancu a spus în mesajul pistat de sibieni că medicul care i-a făcut operaţia l-a încurajat şi i-a promis că va reveni pe teren în 3-4 luni.

Fotbalistul le-a mulţumit tuturor celor care i-au trimis „sute-mii de mesaje”, tot el menţionând că operaţia sa a durat cu puţin peste 4 ore, iar acum „nu am dureri, totul e bine”.

„Le mulţumesc tuturor şi voi reveni cât mai repede. Le mulţumesc colegilor care mi-au trimis mesaje. Să ne revedem cât mai repede pe teren şi mult mai puternici.”, a concluzionat Iancu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici