Încă o medalie de aur pentru România la Campionatele Europene de Lupte U23

Luptătoarea Amina Capezan a câştigat vineri seara titlul continental la categoria 65 kg, în cadrul Campionatelor Europene de Lupte U23 defăşurate săptămâna aceasta la Bucureşti.

226 afișări
Imaginea articolului Încă o medalie de aur pentru România la Campionatele Europene de Lupte U23

Sursa foto: Facebook/Federaţia Română de Lupte

Românca completează colecţia de medalii obţinută de luptătoarele delegaţiei române, după ce a învins-o în finală pe Birgul Soltanova, din Azerbaidjan, cu scorul 6-5.

Până acum, România a mai obţinut trei medalii la Campionatele Europene de Lupte U23, prin Andreea Ana, medalie de argint la categoria 55 kg, Ana Maria Pîrvu, medalie de bronz la categoria 50 kg şi Ana Maria Puiu - medalie de bronz la categoria 59 kg.

La categoria 55 kg, campioana en titre, Andreea Ana, a fost învinsă dramatic în finală de suedeza Emma Jonna Denise Malmgren, 5-4.

Ana Maria Pîrvu a cucerit bronz la cat. 50 kg, după ce a întrecut-o în meciul decisiv pe Gabija Dilyte (Lituania).

În limitele categoriei 59 kg, Ana Maria Puiu a obţinut bronzul după un meci disputat cu bulgăroaica Fatme Tahir Şaban.

La cat. 76 kg, Elena Irina Margaş a pierdut meciul pentru bronz cu turcoaica Mehtap Gultekin.

Tot la Bucureşti, Luptătorul Denis Mihai a câştigat medalia de aur în limitele categoriei 55 kg, greco-romane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici