Încă un atacant la Steaua: Jaime La Torre, care va merge la echipa a doua

Cotidianul Libero a scris că atacantul Jaime La Torre, ultima oară la Universitario de Deportes din Peru, va ajunge marţi în România pentru a semna cu FC Steaua, managerul sportiv Adrian Ilie confirmând, pentru MEDIAFAX, că acesta va ajunge la echipa a doua.

1 afișare
Imaginea articolului Încă un atacant la Steaua: Jaime La Torre, care va merge la echipa a doua

Încă un atacant la Steaua: Jaime La Torre, care va merge la echipa a doua

Sursa citată a notat că jucătorul va ajunge gratis la Steaua, deoarece contractul său cu Universitario a expirat la finalul anului 2007. "Aveam angajament până la finalul anului trecut, iar clubul nu a crezut de cuviinţă să-l prelungească. Nu mi-au spus nimic şi am încheiat conturile cu ei. Marţi ajung la Steaua cu cartea verde în mână", a spus La Torre.

Adrian Ilie a declarat că la Torre este un atacant peruan în vârstă de 21 de ani, de perspectivă, care va semna un contract pe şase luni cu opţiune de prelungire. "La Torre va merge la Steaua II. Dacă va confirma, îl vom opri şi de la vară. Am spus că mă voi ocupa şi de echipa a doua, pentru a face o trupă puternică şi acolo, care să dea jucători primei echipe. Zilele acestea vor mai veni câţiva atacanţi din România la Steaua II", a spus Ilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici