Încă un suspect arestat în cazul morţii lui Marian Cozma

Poliţia ungară a arestat, miercuri, un bărbat de 26 de ani, care are legătură cu uciderea din luna februarie a fostului handbalist român al echipei Veszprem, Marian Cozma, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Zoltan Csanyi.

21 afișări
Imaginea articolului Încă un suspect arestat în cazul morţii lui Marian Cozma

Încă un suspect arestat în cazul morţii lui Marian Cozma (Imagine din arhivă; Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Zoltan Csanyi a spus că investigaţia în acest caz este în curs de desfăşurare, dar nu a dorit să ofere mai multe informaţii.

Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, în data de 8 februarie, la clubul Patriota din oraşul Veszprem, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic, grav răniţi. Handbalistul român în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă, fiind singurul dintre cei trei care şi-a pierdut viaţa.

Iniţial, autorităţile maghiare au dat în urmărire internaţională trei suspecţi în cazul uciderii handbalistului român, iar doi dintre ei, Gyozo Nemeth şi Sandor Raffael, au fost reţinuţi, în mai puţin de 24 de ore de la asasinat, în Austria. Cei doi au fost extrădaţi vineri. Un al treilea suspect, Sztojka Ivan, s-a predat la 13 februarie, iar poliţia maghiară a anunţat, ulterior, că a mai reţinut doi suspecţi, Gabor P. şi Csaba B.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici