Încep sferturile de finală ale Cupei României la fotbal. FRF anunţă programul detaliat

Sferturile de finală ale Cupei României debutează marţi cu cu patru echipe de Liga 2 şi patru formaţii din primul eşalon la start, tragerea la sorţi dând certitudinea prezenţei în semifinale a cel puţin unei echipe din eşalonul secund.

441 afișări
Imaginea articolului Încep sferturile de finală ale Cupei României la fotbal. FRF anunţă programul detaliat

Sursa FOTO: frf.ro

Site-ul frf.ro a anunţat azi programul detaliat după cum urmează:

  • Chindia Târgovişte – Universitatea Craiova

Marţi, 2 martie, ora 20:30 – Stadion Municipal, Buzău Primul meci al sferturilor de finală aduce faţă în faţă două echipe de primă ligă care s-au întâlnit chiar sâmbătă în campionat, duel încheiat

1-0 pentru dâmboviţeni!

Se confruntă în această partidă o echipă considerată revelaţia actualului sezon de campionat şi o pretendentă la titlul de campioană.

Universitatea, câştigătoare a Cupei României ultima dată în 2018, a eliminat în parcursul actualei ediţii Progresul Spartac Bucureşti (5-0) şi FC Botoşani (1-0), în vreme ce Chindia a trecut după lovituri de departajare de FC Hermannstadt (1-1 şi 4-2 după lovituri de departajare) şi apoi de Farul Constanţa (2-0).

  • Petrolul Ploieşti - Astra Giurgiu

Miercuri, 3 martie, ora 17:30 – Stadion Ilie Oană, Ploieşti Confruntare aprigă la Ploieşti, unde echipa de ligă secundă, ce are ca obiectiv clar promovarea pe prima scenă, întâlneşte pe teren propriu o formaţie ce pare aflată în căutări momentan. Sunt câştigătoarele din

2013 şi 2014 ale Cupei, chiar în această ordine, iar miza calificării în semifinală este una de ce ţine atât de orgoliu cât şi de moral, în ambele tabere.

Până acum, Petrolul a trecut de Metaloglobus Bucureşti (2-1 după prelungiri), Ceahlăul Piatra-Neamţ (2-1) şi Poli Iaşi (3-0). Pentru giurgiuvenii, drumul s-a scris prin victorii cu Ripensia Timişoara (5-1) şi ASU Poli Timişoara (2-1).

  • “U” Cluj – Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Miercuri, 3 martie, ora 20:30 – Cluj Arena, Cluj-Napoca E confruntarea ce ne dă certitudinea prezenţei unei echipe din Liga a 2-a în semifinale. Ambele echipe se luptă pentru cel puţin un loc în play-off-ului din eşalonul secund. Partida propune în consecinţă o înfruntare între un club de tradiţie, ce se luptă să revină acolo unde îi este locul şi o echipă a prezentului ce încearcă să îşi facă loc în fotbalul românesc. Pe 18 februarie, în campionat, clujenii au învins cu

2-1 în deplasare.

Până la sferturi, “U” a trecut de Unirea Dej (2-0), Viitorul Şelimbăr (3-0), Huşana Huşi (8-2) şi UTA Arad (2-1). Gorjenii lui Stoican au lăsat în urmă pe Viitorul Dăieşti (2-1 după prelungri), FC Argeş (1-0) şi Gaz Metan Mediaş (1-0).

  • Dunărea Călăraşi - Dinamo Bucureşti

Joi, 3 martie, ora 20:00 – Stadion Ion Comşa, Călăraşi O confruntare imprevizibilă pe Dunăre, acolo unde gazdele par să nu fi acuzat şocul retrogradării din Liga 1, iar oaspeţii încă parcurg o perioadă dificilă. Dinamo nu a mai câştigat Cupa din 2012, în vreme ce călărăşenii pot obţine cea mai bună performanţă din istorie în această competiţie.

Dunărea a eliminat până acum Mostiştea Ulmu (2-1), CSC Sânmartin (1-0) şi Turris-Oltul, retrasă din competiţii. Bucureştenii au trecut de Viitorul Constanţa (3-0) şi FCSB (1-0).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici