Incidente între fanii rapidişti la stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu

Incidente între fanii rapidişti au avut loc, miercuri, la stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, unde este programată reeditarea finalei Cupei României din 1995 dintre Rapid şi Petrolul Ploieşti, jandarmii fiind nevoiţi să intervină cu gaze lacrimogene.

254 afișări
Imaginea articolului Incidente între fanii rapidişti la stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu

Incidente între fanii rapidişti la stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Incidentele au avut loc între două facţiuni ale galeriei giuleştene, o parte a fanilor coborând în teren din cauza acestei bătăi. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene şi bastoane pentru a calma spiritele între fanii aflaţi la Tribuna a II-a. După intervenţia jandarmilor, din cei 800 de fani aflaţi la Tribuna a II-a au mai rămas 50.

Rapidiştii sărbătoresc, miercuri, împlinirea a 91 ani de la înfiinţarea grupării giuleştene prin reeditarea finalei Cupei României din 1995 dintre Rapid şi Petrolul Ploieşti.

Meciul demonstrativ, în care se vor înfrunta jucătorii celor două formaţii care disputau finala câştigată de Petrolul Ploieşti, este programat, de la ora 20.00, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici