Incidente între forţele de ordine şi mai mulţi suporteri ai echipei Dinamo

Purtătorul de cuvât al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru, a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, că între forţele de ordine şi suporterii echipei Dinamo au avut loc incidente pe Şoseaua Barbu Văcărescu, la finalul partidei pe gruparea "alb-roşie" a pierdut-o, scor 0-2, cu FC Braşov.

42 afișări
Imaginea articolului Incidente între forţele de ordine şi mai mulţi suporteri ai echipei Dinamo

Incidente între forţele de ordine şi mai mulţi suporteri ai echipei Dinamo (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Incidentele au început în momentul în care mai mulţi suporteri s-au adunat în faţa vestiarelor unde scandau împotriva jucătorilor. În momentul în care aceştia au ieşit de la vestiare, fanii au încercat să forţeze dispozitivul de jandarmi, după care au început să-i înjure şi să arunce în fotbalişti cu pietre şi bucăţi din mobilierul stradal: coşuri de gunoi, bucăţi din borduri. Dispozitivul de jandarmi a declanşat operaţiunea de evacuare din incinta stadionului a suporterilor pe la poarta de acces din Şoseaua Barbu Văcărescu", a spus Militaru.

Marius Militaru a precizat că în cursul ciocnirilor din faţa stadionului au fost reţinuţi cel puţin zece suporteri ai echipei din Şoseaua Ştefan Cel Mare. "Odată cu dispersarea suporterilor, aceştia au continuat atacurile asupra forţelor de ordine. Au fost reţinuþi cel puţin zece suporteri ai echipei Dinamo au fost reţinuţi şi transportat la secţia 6 de Poliţie", a menţionat oficialul Jandarmeriei.

Aproximativ 200 de suporteri dinamovişti de la Peluza Sud au încercat să intre peste jucătorii echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare, la finalul partidei pierdute, duminică, pe teren propriu, scor 0-2, cu formaţia FC Braşov, în etapa a XXXIII-a, penultima a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici