Incidente între suporteri şi forţele de ordine la Pisa soldate cu patru răniţi

Patru reprezentanţi ai forţelor de securitate au fost răniţi, sâmbătă, în timpul unor ciocniri cu fanii echipei Pisa, gruparea care a retrogradat în liga a treia, după meciul pierdut cu Brescia (0-1), informează agenţia italiană Ansa, citată de AFP.

3 afișări

Doi poliţişti, un carabinier şi un agent de pază au fost răniţi uşor în faţa stadionului din Pisa după ce au fost loviţi de mai multe obiecte aruncate fanii echipei locale, mulţi dintre aceştia fiind ulterior arestaţi.

Potrivit surse citate, imediat după fluierul de final al partidei de sâmbătă, mai mulţi tifosi ultras ai formaţiei din Pisa au început să se agite şi au încercat să intre cu forţa în vestiarul jucătorilor. Fotbaliştii ambelor echipe au plecat de la stadion la bordul unor autobuze care au fost escortate de poliţie.

Formaţia Pisa a pierdut, sâmbătă, scor 0-1, partida disputată pe peren propriu, în faţa echipei Brescia, în ultima rundă din Serie B. În urma acestui rezultat, Pisa a retrogradat în Serie C1, teminând campionatul ligii secunde pe locul 20, cu 48 de puncte acumulate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici