Incidente între suporteri stelişti şi personalul unei curse aeriene

Un grup de zece suporteri stelişti au creat, luni, incidente într-o cursă aeriană a companiei EasyJet cu destinaţia Londra, deranjând pasagerii şi personalul navigant, iar la aterizare trei dintre ei au fost reţinuţi de poliţia britanică, a declarat pentru MEDIAFAX un reprezentant al EasyJet.

1 afișare
Imaginea articolului Incidente între suporteri stelişti şi personalul unei curse aeriene

Incidente între suporteri stelişti şi personalul unei curse aeriene cu destinaţia Londra

Conform sursei citate, zece fani care călătoreau la Londra pentru a asista la meciul Arsenal-Steaua au creat neplăceri celorlalţi pasageri şi personalului aeronavei după ce au consumat băuturi alcoolice. După aterizarea pe aeroportul din Londra, fanii gălăgioşi au fost interogaţi de poliţia britanică, trei dintre ei fiind reţinuţi. Reprezentantul companiei EasyJet a precizat că piloţii şi restul echipajului au acţionat conform procedurilor standard de securitate.

Şeful secţiei consulare a României la Londra, Mihai Delcea, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că autorităţile române din capitala britanică s-au autosesizat în cazul incidentelor create luni, la bordul unei curse aeriene, de către suporteri stelişti.

Mihai Delcea a refuzat să ofere orice detaliu despre acest caz, spunând doar că secţia consulară nu a fost contactată nici de galerie, nici de vreunul dintre cei implicaţi în incidente. El a spus că secţia consulară a fost informată pe alte căi în legătură cu cele petrecute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici