Incidente între suporterii echipelor Rapid şi FC Nurnberg

Suporteri ai echipelor Rapid şi FC Nurnberg au fost protagonişti ai unui incident, joi, în faţa stadionului Giuleşti, după ce fanii grupării germane au aruncat cu sticle de plastic înspre un grup de susţinători rapidişti, diferendul fiind aplanat după intervenţia jandarmilor.

1 afișare
Imaginea articolului Incidente între suporterii echipelor Rapid şi FC Nurnberg

Incidente între suporterii echipelor Rapid şi FC Nurnberg

Suporterii echipei FC Nurnberg au coborât din autocare în apropierea unui supermarket şi au fost escortaţi până în faţa stadionului de mai mulţi jandarmi. Ajunşi în faţa arenei, cei aproximativ o mie de suporteri germani au început să scandeze numele formaţiei FC Nurnberg şi au aruncat cu sticle de plastic în direcţia unor fani ai echipei Rapid, care, la rândul lor au ripostat.

Conflictul a fost stins după intervenţia jandarmilor care i-au izolat pe suporterii echipei FC Rapid pe trotuarul aflat vizavi de stadion.

Galeria grupării FC Nurnberg va sta la tribuna I.

Meciul Rapid - FC Nurnberg, din manşa secundă a turului întâi al Cupei UEFA, va începe la ora 17.00, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Câştigătoarea dublei manşe se va califica în grupele Cupei UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici