Incidente între suporterii formaţiei Dinamo şi Steaua

Un grup de suporteri ai formaţiei Steaua a fost atacat, sâmbătă, de mai mulţi susţinători ai echipei Dinamo în zona Lizeanu, cu câteva ore înaintea partidei din etapa a XIII-a a Ligii I.

85 afișări
Imaginea articolului Incidente între suporterii formaţiei Dinamo şi Steaua

Incidente între suporterii formaţiei Dinamo şi Steaua

Surse din Poliţia Română susţin că grupul suporterilor formaţiei Steaua, format din aproximaitv 60 de persoane, se îndrepta spre stadionul Dinamo, în zona Lizeanu, unde a fost atacat de circa 15 fani ai grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare. În urma incidentelor, două persoane au fost transportate la camera de gardă a secţiei de Neurochirugie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, cu uşoare lovituri la cap.

Totodată, autocarul formaţiei Steaua a fost atacat cu pietre în momentul în care a ajuns în zona stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare, tabla autovehiculului fiind îndoită în mai multe locuri.

O altă altercaţie a avut loc la intrarea în stadionul din Ştefan cel Mare, când fanii stelişti au început să strige trivialităţi la adresa jandarmilor. Aceştia au ripostat folosind bastoanele din dotare pentru a-i calma pe fani.

Un incident a avut loc şi la staţia de metrou Piaţa Muncii, unde un grup de suporteri a încercat să se deplaseze spre stadionul Dinamo cu metroul, însă forţele de ordine i-au interzis accesul în incinta staţiei de metrou, spunându-le fanilor să folosească alte mijloace de transport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici