Incidente la Campionatul European de handbal: Sârbul Zarko Sesum a trebuit spitalizat după ce a fost lovit în ochi de o săgeată

Un jucător sârb a fost rănit la ochi de o săgeată care viza un handbalist croat, au anunţat, vineri, membrii stafului Croaţiei, la încheierea semifinalei cu Serbia, de la Campionatul European de handbal, de vineri, de la Belgrad.

579 afișări
Imaginea articolului Incidente la Campionatul European de handbal: Sârbul Zarko Sesum a trebuit spitalizat după ce a fost lovit în ochi de o săgeată

Incidente la Campionatul European de handbal: Sârbul Zarko Sesum a trebuit spitalizat după ce a fost lovit în ochi de o săgeată (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Un spectator a aruncat o săgeată din tribune vizându-l pe jucătorul croat Ivano Balic şi l-a lovit pe sârbul Zarko Sesum. El este la spital. Ne temem că riscă să-şi piardă ochiul", a declarat Zlatko Skrinjar, ofiţerul de presă al Croaţiei.

"Este detestabil ce s-a întâmplat în această seară. În tot ceea ce se cânta se vorbea de crimă. Este trist, dar ne aşteptam", a mai spus el.

Potrivit ediţiei online a cotidianului sârb Blic, jucătorul a fost lovit de o brichetă, care îl viza pe Ivano Balic şi pe selecţionerul croat.

Măsuri excepţional de securitate au fost luate la meciul Serbia-Croaţia, care i-a dus pe sârbi în finala CE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici