Incidente la finalul meciului Unirea Urziceni - Gaz Metan Mediaş. Todea: E şi vina mea

Fotbalistul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Todea, a declarat, vineri, după meciul câştigat în faţa formaţiei Unirea Urziceni, cu scorul de 1-0, în care a marcat unicul gol şi apoi a fost eliminat, că este şi el de vină pentru bătaia generală de după fluierul final, informează www.prosport.ro.

24 afișări
Imaginea articolului Incidente la finalul meciului Unirea Urziceni - Gaz Metan Mediaş. Todea: E şi vina mea

Incidente la finalul meciului Unirea Urziceni - Gaz Metan Mediaş. Todea: E şi vina mea (Imagine: Mediafax Foto)

"Îmi pare rău că am luat roşu, dar sunt foarte bucuros că am marcat şi am câştigat. Venisem aici cu gândul să câştigăm. Nervii au apărut după eliminarea mea, pe care o consider incorectă. Îi reproşasem eu cu câteva faze înainte că l-a lovit pe portarul nostru (n.r. - fotbalistului Unirii Urziceni, Vasile Maftei). Şi eu, şi el am exagerat. Discuţiile au degenerat, dar probabil că este şi vina mea. Trebuia să îmi văd de joc şi să nu zic nimic", a spus Todea, potrivit www.prosport.ro.

Formaţia Unirea Urziceni a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Gaz Metan Mediaş, în primul meci al etapei a XI-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost marcat de Cristian Todea, în minutul 90+1, cu un şut de la aproximativ 12 metri.

La două minute după ce a înscris, Todea a fost eliminat, el primind al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

Finalul partidei a fost marcat de o bătaie generală între jucătorii celor două echipe în drumul spre vestiare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici