U.Craiova - Rapid Bucureşti. Incidente la fotbal: Suporterii olteni au aruncat cu petarde şi s-au încăierat cu jandarmii

  • Suporterii formaţiei U.Craiova 1948 au provocat incidente la meciul pe care echipa lor l-a desfăşurat sâmbătă, la Turnu Severin, cu Rapid Bucureşti.
  • Ei au aruncat cu petarde şi s-au încăierat cu jandarmii.
  • Mai multe persoane au fost amendate, iar uneia i s-a interzis accesul pe stadioane.
156 afișări
Imaginea articolului U.Craiova - Rapid Bucureşti. Incidente la fotbal: Suporterii olteni au aruncat cu petarde şi s-au încăierat cu jandarmii

Potrivit Jandarmeriei Mehedinţi, aproximativ 150 de suporteri ai galeriei Peluza Sud 97 U. Craiova s-au deplasat cu autoturisme personale la Drobeta Turnu Severin, în vederea susţinerii echipei U. Craiova din afara arenei sportive. După începerea meciului, o parte dintre aceştia, în mod spontan, au aruncat în arena sportivă şi asupra forţelor de ordine cu fumigene şi petarde.

Ca urmare, forţele de ordine i-au somat pe suporteri să înceteze acţiunea ilegală şi să părăsească zona. Suporterii nu au respectat indicaţiile, ceea ce a dus la intervenţia jandarmilor pentru dispersarea lor şi îndepărtarea din zona stadionului.

În urma intervenţiei, nouă persoane cu un comportament antisocial au fost legitimate şi sancţionate contravenţional pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru nerespectarea regulilor de protecţie sanitară. De asemenea, unei persoane i s-a aplicat sancţiunea complementară de interzicere a accesului la competiţiile sportive pe o perioadă de şase luni.

Jandarmii precizează că, în urma intervenţiei forţelor de ordine, nu a fost nevoie de acordarea de îngrijiri medicale personalului forţelor de ordine şi suporterilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici