Incidente soldate cu doi răniţi la turneul Cupa Roman Vodă Muşat

Formaţia Poli Iaşi a câştigat, sâmbătă, prima ediţie a turneului Cupa Roman Vodă Muşat, competiţie înaintea căreia în faţa stadionului din Roman au avut loc altercaţii între suporteri, soldate cu doi răniţi.

27 afișări
Imaginea articolului Incidente soldate cu doi răniţi la turneul Cupa Roman Vodă Muşat

Incidente soldate cu doi răniţi la turneul Cupa Roman Vodă Muşat (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Turneul a fost organizat de formaţia Luceafărul Lotus Băile Felix, din Liga a II-a, care s-a clasat pe locul trei. Poziţia a doua a fost ocupată de FC Vaslui.

Competiţia s-a desfăşurat sub forma a trei partide a câte 60 de minute, în care s-au întâlnit cele trei echipe între ele. În primul meci, FC Vaslui s-a impus, cu scorul de 1-0, echipa gazdă, datorită unui gol înscris de Zubar, în minutul 58. În a doua partidă, FC Vaslui şi Poli Iaşi au remizat, scor 0-0, iar în ultimul meci jucătorii ieşeni au învins echipa Lotus Băile Felix, cu scorul de 2-0, prin golurile înscrise de Cristea '21 (penalti) şi Viveiros '56.

Înainte de începerea turneului, galeriile echipelor Poli Iaşi şi FC Vaslui s-au bătut în faţa stadionului din Roman, doi fani vasluieni alegându-se cu capul spart. Incidente au avut loc şi la plecarea celor două galerii, în gara din Roman. Mai mulţi suporteri au fost amendaţi pentu tulburarea liniştii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici