Indian Wells WTA - ziua a cincea - programul jocurilor cu Răducanu, Halep şi Cîrstea în turul 3

Ziua a 5-a de la Indian Wells aduce mult tenis de calitate cu Răducanu şi Swiatek în acţiune, dar şi cu Simona Halep împotriva lui Coco Gauff sau Sorana Cîrstea înfruntând-o pe Anna Kalinskaya, toate meciurile desfăşurându-se în turul 3, al şaisprezecimilor de finală.

1430 afișări
Imaginea articolului Indian Wells WTA - ziua a cincea - programul jocurilor cu Răducanu, Halep şi Cîrstea în turul 3

Runda a 3-a a Mastersului de la Indian Wells este în plină desfăşurare şi noaptea de duminică spre luni programează o serie de meciuri din ce în ce mai palpitante, pe măsură ce capii de serie încep să joace între ei.

Din cauza schimbării fusurilor orare, jocurile vor începe cu o oră mai devreme faţă de ieri, debutând duminică seara la ora 20.00.

Emma Răducanu dă startul împotriva lui Petra Martic, iar Samsonova şi Kovinic vor juca în acelaşi timp.

Prima sportivă română care intră în scenă este Sorana Cîrstea, care joacă împotriva lui Anna Kalinskaya, de la ora 23.00. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, în 2020, la Cincinnati, rusoaica impunându-se cu 2-0.

Simona Halep şi Coco Gauff încep cel mai devreme la ora 3.00, pe arena principală. Scorul întâlnirilor directe este 1-0 pentru Halep, care a învins-o pe tânăra americancă, situată pe locul 17 WTA, în 2019, la Wimbledon.

Programul jocurilor din ziua a 5-a la WTA Indian Wells:

20:00 Răducanu E. - Martic P.
20:00 Samsonova L. - Kovinic D.
21:30 Swiatek I. - Tauson C.
23:00 Dart H. - Kanepi K.
23:00 Kalinskaya A. - Cîrstea S.
00:00 Keys M. - Riske A.
03:00 Halep S. - Gauff C.
05:00 Kasatkina D. - Kerber A.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici