Inele cu diamante în onoarea campioanei Angliei, Leicester City

O casă de bijuterii din Leicester va crea o colecţie de inele cu diamante în onoarea titlului cucerit de echipa de fotbal în Premier League. Colecţia va cuprinde 80, 81 sau 83 de exemplare, în funcţie de numărul de puncte pe care echipa antrenată de Claudio Ranieri îl va avea la finalul sezonului.

255 afișări
Imaginea articolului Inele cu diamante în onoarea campioanei Angliei, Leicester City

Inele cu diamante în onoarea campioanei Angliei, Leicester City

Inelele create de casa de bijuterii Lumbers din Leicester vor avea câte un diamant de 5 carate, înconjurat de o coroană din aur. Fiecare bijuterie va costa nu mai puţin de 280.000 euro. Primii care au comandat preţioasele obiecte au fost chiar fotbaliştii campioanei Angliei, Leicester City.

În ultima etapă a sezonului, echipa antrenată de italianul Claudio Ranieri, Leicester City, va întâlni duminică, în deplasare, pe Chelsea Londra. Leicester City are în acest moment 80 de puncte, în timp ce gruparea londoneză se află pe locul 9 în Premier League, cu 49 de puncte.

În tur, Leicester City a învins Chelsea cu 2-1, goluri Jamie Vardy, Riyad Mahrez şi Loic Remy.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici