Inna va cânta live înaintea partidei România-Franţa. Vezi programul evenimentului

Inna va cânta live două melodii înaintea partidei de fotbal România - Franţa, programată în această seară, de la ora 21.30, pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul preliminariilor Euro 2012, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

864 afișări
Imaginea articolului Inna va cânta live înaintea partidei România-Franţa. Vezi programul evenimentului

Inna va cânta live înaintea partidei România-Franţa. Vezi programul evenimentului (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Conform organizatorilor, la evenimentul care va inaugura Arena Naţională spectatorii vor acces începând cu ora 18.00. Primarul General, Sorin Oprescu, va dezveli, împreuna cu premierul Emil Boc şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, placheta care marcheaza inaugurarea Arenei Naţionale la ora 20.15.

Desfăşurătorul evenimentului este următorul:

ora 21.11 - Inna, însoţită de opt dansatori, va cânta live două melodii

ora 21.19 - Frantisek Laurinec, membru al Comitetului Executiv al UEFA, va înmâna distincţii foştilor fotbalişti care au în palmares cel puţin 100 de selecţii la echipa naţională a României

ora 21.21 - Jucătorii şi arbitrii intră pe teren alături de copii

ora 21.22 - Ceremonie FIFA Fair-Play Days

ora 21.24 - Doi artişti vor intona imnurile naţionale ale celor două ţări

ora 21.30 - Lovitura de începere a partidei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici