Instanţa a rămas în pronunţare pentru 25 iulie în dosarul privind suspendarea preşedintelui FRF

Instanţa a rămas în pronunţare pentru 25 iulie în dosarul deschis de AJF Giurgiu la Judecătoria Sectorului 2, pentru suspendarea efectelor hotărârilor AG a FRF din 5 martie, când Răzvan Burleanu a fost ales preşedinte, a declarat pentru MEDIAFAX, juristul asociaţiei giurgiuvene, Adrian Raţiu.

110 afișări
Imaginea articolului Instanţa a rămas în pronunţare pentru 25 iulie în dosarul privind suspendarea preşedintelui FRF

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Pe 25 iulie vom avea o pronunţare în acest caz, dacă se suspendă sau nu se suspendă preşedintele FRF. Asta s-a stabilit în termenul de azi, instanţa a rămas în pronunţare, mai trebuie să se depună nişte documente şi nişte concluzii. Iar soluţia va fi dată pe 25 iulie", a declarat avocatul Adrian Raţiu.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Giurgiu (AJF Giurgiu), membru afiliat al FRF, a contestat validitatea alegerilor pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, câştigate de Răzvan Burleanu, solicitând la Judecătoria Sectorului 2 suspendarea, dar şi anularea hotărârilor Adunării Generale din 5 martie.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Giurgiu a deschis acţiune de suspendare a efector hotărârilor Adunării Generale de alegeri a FRF până la judecarea dosarului privind anularea AG din 5 martie, al cărui prim termen la Judecătoria Sectorului 2 a fost stabilit la 10 septembrie.

Motivul contestaţiei îl reprezintă participarea la alegeri a cluburilor şcolare, structuri de drept public care, conform Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) în vigoare, nu aveau drept de vot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici