Inter Milano a anunţat AS Roma că nu mai este interesată de achiziţionarea lui Chivu

Gruparea Internazionale Milano s-a retras din cursa pentru achiziţionarea fundaşului Cristian Chivu de la AS Roma şi a anunţat această decizie într-un comunicat publicat pe site-ul său oficial.

1 afișare
Imaginea articolului Inter Milano a anunţat AS Roma că nu mai este interesată de achiziţionarea lui Chivu

Inter Milano a anunţat AS Roma că nu mai este interesată de achiziţionarea lui Chivu

"FC Internazionale anunţă că azi dimineaţă (n.r. - miercuri) a trimis un fax clubului AS Roma, adresat administratorului delegat Rosella Sensi, în care a comunicat că (...) nu mai intenţionează să continue negocierile pentru Cristian Chivu", se arată în comunicatul clubului milanez.

Astfel, în cursa pentru achiziţionarea lui Chivu rămâne doar Real Madrid, care a oficializat oferta de 18 milioane de euro, bani ce ar urma să fie achitaţi în trei sau patru rate. În faxul trimis clubului AS Roma, Real Madrid se angajează ca, în cazul concretizării transferului, să organizeze unul sau două meciuri amicale între cele două echipe, mare parte din încasări urmând să revină grupării italiene.

Clubul Inter Milano a fost considerat mult timp favorit în cursa pentru achiziţionarea lui Chivu, presa italiană notând în mai multe rânduri că internaţionalul român a ajuns la un acord de principiu cu campioana Italiei. Luni, cotidianul Corriere dello Sport anunţase, în ediţia online, că fundaşul echipei AS Roma, Cristian Chivu, a ales să evolueze din sezonul 2007/2008 la campioana Italiei, însă marţi negocierile au luat o altă întorsătură, după ce Real Madrid a declanşat ofensiva pentru achiziţionarea căpitanului reprezentativei României. Oferta înaintată de Real Madrid a fost considerată mai atractivă de AS Roma, care s-a înţeles cu gruparea spaniolă pentru transferul internaţionalului român, acesta urmând, însă, să aibă ultimul cuvânt în privinţa perfectării tranzacţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici