Inter Milano a câştigat Supercupa Italiei

Formaţia Internazionale Milano, la care este legitimat şi Cristian Chivu, a câştigat, duminică, Supercupa Italiei, primul trofeu al sezonului şi primul obţinut sub comanda noului antrenor Jose Mourinho, după ce a învins, cu scorul de 8-7, după executarea loviturilor de departajare, echipa AS Roma.

13 afișări
Imaginea articolului Inter Milano a câştigat Supercupa Italiei

Inter Milano a câştigat Supercupa Italiei (Imagine: Mediafax/AFP)

La finalul celor 90 de minute şi al prelungirilor, scorul a fost egal, 2-2, după ce Inter punctase prin Muntari '18 şi Balotelli '83, iar AS Roma prin De Rossi '59 şi Vucinici '90.

Meciul a marcat şi revenirea pe teren a căpitanului formaţiei AS Roma, Francesco Totti, intrat în joc pe finalul partidei, pentru prima oară după intervenţia chirurgicală suferită la genunchiul drept, în luna aprilie. La loviturile de departajare, Totti a ratat însă execuţia, la fel ca brazilianul Juan, în timp ce pentru AS Roma au marcat Vucinici, Baptista, Cassetti, De Rossi, Pizzaro.

La penaltiuri, pentru Inter au înscris Ibrahimovici, Balotelli, Maxwell, Cambiasso, Jimenez şi Zanetti, iar Stankovici a ratat.

Fundaşul Cristian Chivu nu a făcut parte din lotul formaţiei Inter Milano, el nefiind refăcut după operaţia la umărul stâng.

Campioana en-titre a Italiei, Inter Milano, şi deţinătoarea Cupei, AS Roma, s-au întâlnit în Supercupă pentru a treia oară în ultimii trei ani, iar scorul general al întâlnirilor din această competiţie este acum 2-1 pentru formaţia lui Cristian Chivu, care s-a impus şi în 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici