Inter Milano câştigă prima manşă a Derby della Madonnina din semifinala Ligii Campionilor

  • Milano a fost în premieră scena unei inedite ediţii a Derby della Madonnina, în care AC Milan şi Inter Milano s-au confruntat în prima manşă a semifinalei Ligii Campionilor.
  • Nerazzurri s-au impus cu 2-0 pe Stadio Giuseppe Meazza, într-un meci considerat în deplasare pentru elevii lui Simone Inzaghi.
642 afișări
Imaginea articolului Inter Milano câştigă prima manşă a Derby della Madonnina din semifinala Ligii Campionilor

Sursa foto: MediafaxFoto

Inter a rezolvat soarta primei manşe cu două goluri marcate în primele 11 minute ale meciului. Dzeko i-a luat faţa unui fundaş advers cu un şut din faţa porţii, după un corner executat de Calhanoglu, marcând pentru 0-1, în minutul 8.

Peste doar 3 minute, Mkhitaryan a primit o pasă în afara careului, a pătruns nestingherit dincolo de linia de 16 metri şi l-a învins pe Maignan, rămas neprotejat de fundaşii rosonerilor.

AC Milan, din postura de gazdă pe San Siro, nu a reuşit să cadreze pe poartă decât un singur şut, spre finalul meciului, în timp ce eterna rivală din localitate l-a mai pus la încercare în 3 rânduri pe francezul Mike Maignan.

Gazdele au jucat mai bine în partea a doua, Sandro Tonali având cea mai mare ocazie în minutul 63, când şutul său a nimerit bara.

Tommaso Pobega a furnizat ultima ocazie importantă pentru AC Milan, dar Onana a fost la post.

S-a încheiat 0-2, urmând ca returul să se joace tot pe San Siro, pe 16 mai, de data aceasta cu Inter Milano în postura de gazdă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici