Inter Milano e noul lider din Serie A. Lukaku l-a egalat pe Ronaldo în topul golgheterilor

  • Internaţionale Milano a trecut duminică în fruntea clasamentului din Italia, după ce a învins cu 3-1 pe Lazio Roma
  • Lazio, cu Ştefan Radu rezervă, a redus din scor la 2-1, în minutul 61, prin Escalante.
  • Inter Milano a luat toate cele 3 puncte şi a trecut în fruntea clasamentului, depăşind-o pe AC Milan
442 afișări
Imaginea articolului Inter Milano e noul lider din Serie A. Lukaku l-a egalat pe Ronaldo în topul golgheterilor

Inter Milano e noul lider din Serie A. Lukaku l-a egalat pe Ronaldo în topul golgheterilor

Serie A are, începând de duminică, un nou lider. Internaţionale Milano a câştigat partida de pe teren propriu cu Lazio Roma, scor 3-1, şi a trecut în frunte depăşind-o pe AC Milan, care pierduse cu o zi înainte
în deplasare la Spezia.

Romelo Lukaku a marcat de două ori şi a dat pasa de gol, la reuşita lui Martinez. Cu aceste două realizări, belgianul l-a egalat în clasamentul golgheterilor pe Cristiano Ronaldo, ambii ajunşi la cota 16.

Lukaku a marcat în minutele 22 (din penalty) şi 45, cel de al doilea gol fiind validat după consultarea sistemului VAR.

Lazio, cu Ştefan Radu rezervă, a redus din scor la 2-1, în minutul 61, prin Escalante. Peste doar 3 minute, Inter a închis tabela la 3-1, Martinez fiind pus în situaţie facilă de gol de către acelaşi Lukaku.

Inter Milano a luat toate cele 3 puncte şi a trecut în fruntea clasamentului, depăşind-o pe AC Milan, care sâmbătă pierduse meciul cu Spezia, din deplasare, cu 2-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici