Inter Milano publică primele două imagini cu proiectul noului stadion

Clubul italian de fotbal Internationale Milano a publicat marţi primele două imagini ale proiectului volumetric pentru noul său stadion de 70.000 de locuri şi a lansat un sondaj pentru fanii săi.

774 afișări
Imaginea articolului Inter Milano publică primele două imagini cu proiectul noului stadion

Inter intenţionează să îşi construiască noul stadion în zona Rozzano din Milano, motiv pentru care a publicat primele imagini ale proiectului volumetric realizat de Populous.

Este totuşi destul de posibil ca noul stadion al lui Inter să nu arăte neapărat ca cel din imaginile publicate de club.

Populous este aceeaşi firmă de proiectare care a realizat noul stadion al lui Tottenham Hotspur, care prezentase şi un proiect pentru "Catedrala", un nou stadion care ar urma să fie construit în zona San Siro după 2026 şi care ar fi trebuit să fie împărţit de Inter şi Milan.

Această propunere nu mai este de actualitate, întrucât cele două formaţii milaneze lucrează la două proiecte diferite pentru a avea stadioane deţinute de cluburi.

Inter a făcut publice ultimele actualizări ale propriului plan, confirmând achiziţionarea drepturilor exclusive de la Infrafin pentru o zonă din Rozzano.

Nerazzurrii au declarat că vor să construiască un stadion nou, modern, sustenabil şi accesibil, cu o capacitate de 70.000 de locuri, cu zone verzi, restaurante şi magazine.

"În exterior va fi construit un oraş sportiv şi spaţii de primire pentru fani şi pentru toate persoanele care vor frecventa cartierul, în continuitate cu parcul din jur şi utilizabil timp de 365 de zile pe an".

Stadionul va fi "integrat în infrastructura oraşului Milano" şi va fi uşor de conectat cu centrul oraşului, au precizat gruparea nerazzurra.

De asemenea, Inter a lansat un sondaj de opinie la care participă întreaga "comunitate nerazzurra" pentru a împărtăşi păreri pe diferite teme, inclusiv mobilitatea, cu privire la "noua casă" a clubului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici