Inter Milano s-a calificat în optimile Ligii Campionilor

Echipa Internazionale Milano, la care evoluează şi fundaşul Cristian Chivu, s-a calificat în optimile Ligii Campionilor, graţie victoriei formaţiei OSC Lille în faţa celor de la ŢSKA Moscova, marţi, cu scorul de 2-0, în grupa B a competiţiei.

202 afișări
Imaginea articolului Inter Milano s-a calificat în optimile Ligii Campionilor

Inter Milano s-a calificat în optimile Ligii Campionilor (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Internazionale Milano, care va întâlni, în această seară, formaţia Trabzonspor, în etapa a V-a, ocupă primul loc în grupa B, cu patru puncte avans faţă de OSC Lille şi şi-a asigurat prezenţa în optimi.

În cazul în care nu va pierde meciul cu Trabzonspor, Inter îşi asigură primul loc în grupă.

Internazionale Milano se alătură astfel formaţiilor FC Barcelona, AC Milan şi Real Madrid, care sunt deja calificate în optimi.

OSC Lille a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia rusă ŢSKA Moscova, într-un meci din etapa a V-a a grupei B a Ligii Campionilor. Golurile învingătorilor au fost marcate de V. Berezuţki '49 (autogol) şi Sow '64.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici