Inter Milano şi-a consolidat poziţia de lider în Serie A, după ce a învins Atalanta

Internationale Milano a învins luni seara pe Atalanta Bergamo, pe teren propriu, cu 1-0, în etapa a 26-a din Serie A, şi are acum 6 puncte avans faţă de principala urmăritoare, AC Milan.

213 afișări
Imaginea articolului Inter Milano şi-a consolidat poziţia de lider în Serie A, după ce a învins Atalanta

Inter Milano şi-a consolidat poziţia de lider în Serie A, după ce a învins Atalanta

Inter Milano şi-a consolidat luni seara poziţia de lider al campionatului de fotbal din Italia, după ce a învins pe Atalanta Bergamo cu scorul de 1-0.

După o primă repriză lipsită de faze periculoase de poartă, Inter a deschis scorul la puţin timp după reluarea jocului, Milan Skriniar marcând unicul gol al partidei cu un şut bine plasat din interiorul careului.

Atalanta a ieşit la atac, Duvan Zapata şi Mario Pasalic trecând rând pe rând pe lângă egalare, cu câte un şut ce a trecut de fiecare dată foarte puţin pe lângă poartă.

Inter îşi păstrează avansul de 6 puncte din fruntea clasamentului faţă de AC Milan şi bifează cea de a 7-a victorie consecutivă şi a 9-a partidă fără înfrângere, urmând să se deplaseze etapa viitoare la AC Torino.

Atalanta e acum pe 5, fiind depăşită în această etapă de AS Roma, care a învins acasă pe Genoa cu 1-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici