Inter oferă 45 de milioane de euro pentru Lampard, Carvalho şi Drogba

Formaţia Internazionale Milano, care va fi pregătită cel mai probabil de antrenorul Jose Mourinho în sezonul următor, pregăteşte la dorinţa tehnicianului o ofertă de 45 de milioane de euro pentru jucătorii echipei Chelsea, Didier Drogba, Ricardo Carvalho şi Frank Lampard.

15 afișări
Imaginea articolului Inter oferă 45 de milioane de euro pentru Lampard, Carvalho şi Drogba

Inter ofertă 45 de milioane de euro pentru Lampard, Carvalho şi Drogba (Imagine: Mediafax/AFP)

The Sun notează că tehnicianul Jose Mourinho va fi numit în funcţia de antrenor principal la Internazionale Milano în următoare 48 de ore, informează The Sun.

Conform publicaţiei engleze, sumele de transfer pentru cei trei jucători sunt următoarele: 28 de milioane de euro pentru Drogba, 9 milioane de euro Carvalho şi 8 milioane de euro Lampard.

Frank Lampard mai are un singur an de contract cu Chelsea. Carvalho are acelaşi impresar ca şi antrenorul Mourinho, Jorge Mendes, iar tehnicianul vorbeşte despre fundaş ca despre "fiul său".

Preşedintele clubului Internazionale Milano, Massimo Moratti, i-a promis lui Jose Mourinho că va cheltui 76 de milioane de euro pentru transferuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici