Interdicţia unuia dintre liderii galeriei dinamoviste de a intra pe stadioane, prelungită cu un an

Interdicţia de doi ani de a intra pe stadioane a unuia dintre liderii galeriei dinamoviste, Elias Bucurică, reţinut în urma incidentelor dinaintea meciului cu Steaua, a fost prelungită cu încă un an, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru.

29 afișări
Imaginea articolului Interdicţia unuia dintre liderii galeriei dinamoviste de a intra pe stadioane, prelungită cu un an

Interdicţia unuia dintre liderii galeriei dinamoviste de a intra pe stadioane, prelungită cu un an (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Patru fani dinamovişti au fost reţinuţi înaintea meciului cu Steaua, iar unuia dintre ei, Elias Bucurică, care avea interdicţie doi ani pe stadioane, i s-a prelungit această interdicţie cu încă un an", a declarat Militaru pentru MEDIAFAX.

Tot în cursul zilei de duminică, Militaru afirmase că Elias Bucurică a fost reţinut, duminică, de Jandarmerie, în urma unei altercaţii care a avut loc pe strada Barbu Văcărescu. "Elias Bucurică avea interdicţie de a intra pe stadion, dar a fost reţinut pentru incidentul petrecut în afara arenei", afirmase Militaru.

Partida Dinamo Bucureşti - Steaua Bucureşti, din etapa a XI-a a Ligii I, se dispută la ora transmiterii acestei ştiri pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici