Interdicţie de acces în Brazilia pentru aproximativ 2.100 de fani argentinieni

Autorităţile braziliene vor împiedica aproximativ 2.100 de suporteri argentinieni consideraţi violenţi să intre pe teritoriul Braziliei, fanii respectivi având interdicţie şi pe stadioanele din Argentina, informează AFP.

122 afișări
Imaginea articolului Interdicţie de acces în Brazilia pentru aproximativ 2.100 de fani argentinieni

Interdicţie de acces în Brazilia pentru aproximativ 2.100 de fani argentinieni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Autorităţile argentiniene ne-au furnizat o bază de date. Aceşti suporteri vor fi indentificaţi şi li se va interzice accesul în Brazilia. În cazul în care vor reuşi să treacă frontiera şi dacă vor fi găsiţi, fanii respectivi vor fi trimişi înapoi în Argentina", a declarat Luiz Eduardo Navajas, reprezentant al Interpol Brazilia.

Navajas a precizat că în cazul huliganilor din Europa, în special a celor englezi, nu se impune vreo interdicţie din partea Braziliei, deoarece fanii au interdicţie de părăsire a ţărilor lor.

"Ei au interdicţie de a părăsi ţările lor, paşapoartele le-au fost reţinute. Noi ţinem permanent legătura cu autorităţile din Anglia, Belgia şi Germania", a precizat Navajas.

Reprezentanţi ai poliţiilor din ţările calificate la CM se află în Brazilia şi au început luni activitatea la Centrul internaţional de cooperare a poliţiştilor, pentru a participa la măsurile de ordine prilejuite de Cupa Mondială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici