Internaţionalul irlandez James McClean a primit ameninţări cu moartea pe internet

Internaţionalul irlandez James McClean, reţinut în lotul lărgit pentru Campionatul European din Ucraina şi Polonia, a anunţat, marţi, că a primit mai multe ameninţări cu moartea pe internet de la suporteri din Irlanda de Nord.

42 afișări
Imaginea articolului Internaţionalul irlandez James McClean a primit ameninţări cu moartea pe internet

James McClean (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

McClean, în vârstă de 23 de ani, a jucat pentru echipa de tineret a Irlandei de Nord, dar apoi a decis să-şi continue cariera de senior la naţionala Irlandei.

"Sunt onorat şi extrem de fericit că pot să-mi reprezint ţara la Euro-2012", a scris McClean pe contul său de Twitter.

Apoi mai mulţi fani nord-irlandezi l-au ameninţat tot pe Twitter pe mijlocaşul formaţiei Sunderland. "Meriţi să mori pentru acest comentariu! Vei juca pentru Irlanda, nu pentru ţara în care te-ai născut", a scris unul dintre useri înregistrat sub numele de James W Magee.

McClean a răspuns ironic pe Twitter acestor ameninţări: "Ador să fiu tratat ca un câine de suporterii şocaţi din Irlanda de Nord. Ocupaţi-vă locurile să vă vedeţi echipa la Euro... Oh, dar nu sunteţi calificaţi...ahah".

După acest răspuns, McClean şi-a închis contul de Twitter.

Irlanda face parte din grupa C la turneul final al Campionatului European din Ucraina şi Polonia, care se va desfăşura în perioada 8 iunie - 1 iulie, alături de reprezentativele Croaţiei, Spaniei şi Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici