Internaţionalul nigerian Christian Obodo a fost răpit

Internaţionalul nigerian al echipei Udinese, Christian Obodo, a fost răpit, sâmbătă dimineaţă, de patru bărbaţi înarmaţi, neidentificaţi, din faţa unei biserici din localitatea Effurun, Warri (Nigeria), informează presa locală.

537 afișări
Imaginea articolului Internaţionalul nigerian Christian Obodo a fost răpit

Internaţionalul nigerian Christian Obodo a fost răpit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Information Nigeria, încidentul a avut loc în jurul orei locale 09.20, când fotbalistul se afla pe strada Jakpa, la volanul maşinii sale cu plăcuţă de înmatriculare personalizată "Obodo 5", vehiculul său fiind blocat de atacatori şi jucătorul răpit. Atacatorii au lăsat maşina jucătorului în faţa bisericii şi l-au luat pe sportiv cu vehiculul lor.

Un oficial regional, citat de SuperSports sub protecţia anonimatului, a confirmat incidentul: "Da, a fost răpit. Încă nu sunt cunoscute toate detaliile, dar mi s-a spus că el se îndrepta spre biserică la volanul maşinii sale cu plăcuţa «Obodo 5». Se pare că plăcuţa de înmatriculare i-a atras pe răpitori, pentru că jucătorul s-a dus şi la un club să se distreze vineri seară, cu aceeaşi maşină".

Acesta este primul caz de răpire a unui fotbalist important din Nigeria.

Christian Obodo a jucat sezonul trecut la echipa Lecce, sub formă de împrumut de la Udinese.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici