Internazionale Milano a realizat "tripla" cupă, campionat, Liga Campionilor

Formaţia Internazionale Milano a câştigat Liga Campionilor şi a reuşit să obţină trei titluri în acest sezon: campionatul Italiei, Cupa Italiei şi principala competiţie europeană intercluburi.

20 afișări
Imaginea articolului Internazionale Milano a realizat "tripla" cupă, campionat, Liga Campionilor

Internazionale Milano a realizat "tripla" cupă, campionat, Liga Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Inter s-a impus, sâmbătă, la Madrid, în faţa echipei Bayern Munchen, prin golurile lui Diego Milito în minutele 35 şi 70.

În Italia, Internazionale Milano a obţinut al 18-lea titlu din istorie după ce a reuşit să termine în fruntea clasamentului cu un avans de două puncte faţă de AS Roma. Formaţia italiană a câştigat al doilea titlu sub conducerea antrenorului portughez Jose Mourinho.

De asemenea, Inter a câştigat şi Cupa Italiei, tot în faţa formaţiei AS Roma.

Adversara italienilor de sâmbătă, echipa germană Bayern Munchen, era în aceeaşi situaţie ca Inter, putând să realizeze "tripla", în cazul unei victorii la Madrid, după ce s-a impus în campionatul şi Cupa Germaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici