Internetspor.com: Galatasaray şi-a găsit antrenor, Hagi este aşteptat, joi, la Istanbul

Tehnicianul Gheorghe Hagi ar putea semna, joi seară, un contract cu gruparea Galatasaray, care a renunţat la colaborarea cu olandezul Frank Rijkaard şi l-a invitat la Istanbul pe fostul internaţional român, informează internetspor.com.

22 afișări
Imaginea articolului Internetspor.com: Galatasaray şi-a găsit antrenor, Hagi este aşteptat, joi, la Istanbul

Internetspor.com: Galatasaray şi-a găsit antrenor, Hagi este aşteptat, joi, la Istanbul (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, conducerea clubului Galatasaray l-a contactat telefonic pe Hagi şi s-a înţeles cu acesta în privinţa condiţiilor generale ale unui contract. "Conducerea l-a invitat pe fostul antrenor al echipei turce la Istanbul, în calitate de director tehnic. Hagi, care a acceptat invitaţia cu mare plăcere, a acţionat pentru a veni la Istanbul, mâine la prânz. Se aşteaptă ca Hagi, care s-a înţeles aproape în toate privinţele cu Galatasaray şi e posibil să se afle pe banca tehnică la derbiul cu Fenerbahce, să semneze contractul mìne seară (n.r. - joi seară)", notează internetspor.com.

Conducerea clubului Galatasaray a reziliat, miercuri dimineaţă, contractul tehnicianului Frank Rijkaard, de comun acord cu acesta. După renunţarea la colaborarea cu Rijkaard, Galatasaray a negociat cu fostul selecţioner al Turciei, Fatih Terim, care însă a refuzat oferta clubului turc.

Şedinţa de pregătire de miercuri seară a echipei din Istanbul a fost condusă de Tugay Kerimoglu, antrenor al formaţiei a doua a clubului.

Pentru postul de antrenor principal al echipei din Istanbul a fost vehiculat chiar de luni numele lui Gheorghe Hagi, iar miercuri seară a apărut şi varianta Christoph Daum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici