Intervenţie a forţelor de ordine pentru calmarea unor suporteri stelişti

Jandarmii şi poliţiştii argeşeni au intervenit, miercuri noapte, pentru calmarea unor suporteri stelişti, care se duc cu cinci autocare spre Ungaria la meciul de fotbal Ujpest Dosza-Steaua Bucureşti, după ce aceştia au oprit în localitatea Deduleşti şi nu au respectat indicaţiile forţelor de ordine.

13 afișări
Imaginea articolului Intervenţie a forţelor de ordine pentru calmarea unor suporteri stelişti

Intervenţie a forţelor de ordine pentru calmarea unor suporteri stelişti (Imagine:Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, la un moment dat, unii dintre suporteri au folosit câteva fumigene şi petarde, iar pentru calmarea spiritelor forţele de ordine au fost nevoite să tragă un foc de avertisment, cu o armă cu glonţ de cauciuc.

După acest incident, cea mai mare parte dintre cei aproximativ 200 de suporteri stelişti s-au urcat în autocare, trei dintre acestea plecând deja spre Râmnicu Vâlcea, alte două urmând să se îndrepte spre Ungaria.

Suporterii care au provocat incidentele urmează să fie identificaţi şi sancţionaţi contravenţional.

Nu există victime sau pagube materiale, iar la ora transmiterii ştirii autocarele care mai erau la Deduleşti urmau să plece spre Ungaria. Acestea vor preluate şi escortate de poliţişti şi jandarmi din Vâlcea, de la limita judeţelor Argeş şi Vâlcea, până în judeţul Gorj.

În prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa, Steaua a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia Ujpest FC, meciul retur fiind programat joi, de la ora 20.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici