Intrare gratuită la meciul Universitatea Craiova - Gloria Buzău

Conducătorii clubului Universitatea Craiova au decis, joi, să lase intrarea liberă la partida cu echipa Gloria Buzău, care va avea loc săptămâna viitoare în etapa a XVI-a a Ligii I.

1 afișare

"Avem nevoie de suporteri la acest meci, mai ales de cei adevăraţi. Am spus mereu că nu ne interesează partea financiară, însă pentru noi acest meci este unul foarte important. Chiar şi la meciul cu Dinamo am lăsat preţul biletelor la fel ca la celelalte jocuri, deşi la începutul sezonului am anunţat că ne rezervăm dreptul de a le majora. Sperăm să avem în tribune 20.000 de oameni care să ne ducă spre victorie", a declarat Lucian Mitu, directorul executiv al Universităţii Craiova.

Este prima dată în acest sezon când oltenii decid să joace cu porţile deschise. Ultima dată când intrarea a fost liberă s-a întâmplat în ultima etapă din sezonul trecut, la partida cu UTA Arad, când în tribune au fost aproximativ 17.000 de spectatori.

Partida Universitatea Craiova - Gloria Buzău, din etapa a XVI-a a Ligii I, va avea loc la 23 noiembrie, de la ora 19.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici