Între 20.000 şi 30.000 de fani argentinieni, aşteptaţi la Brasilia

Între 20.000 şi 30.000 de suporteri argentinieni sunt aşteptaţi, sâmbătă, în capitala Braziliei, pentru meciul echipei lor favorite cu Belgia, din sferurile de finală ale Cupei Mondiale la fotbal, a anunţat ambasada Argentinei.

60 afișări
Imaginea articolului Între 20.000 şi 30.000 de fani argentinieni, aşteptaţi la Brasilia

Între 20.000 şi 30.000 de fani argentinieni, aşteptaţi la Brasilia (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Aproximativ 90.000 de argentinieni s-au deplasat de la Rio de Janeiro la Porto Alegre, pentru meciurile din grupă, şi circa 70.000 au mers la Sao Paulo, pentru partida din optimile de finală.

O parcare gratuită le este pusă la dispoziţie fanilor din ţara vecină, au anunţat autorităţile locale, într-un comunicat. În această parcare, care poate primi 4.000 de autoturisme, au fost instalate duşuri, toalete şi surse de apă potabilă.

"Suntem pregătiţi să-i găzduim pe argentinieni şi să le oferim toată atenţia nostră", a declarat ministrul Turismului, Luis Otavio Neves.

Sâmbătă, 3.488 de poliţişti vor fi prezenţi pe Stadionul Mané-Garrincha din Brasilia, iar 1.400 de agenţi de securitate vor fi desfăşuraţi la "Fan-Fest", situat la 20 de kilometri de oraş, a precizat guvernul local.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici