Investiţie de 200.000 de euro în modernizarea cantonamentului de la Săftica

Acţionarul FC Dinamo Ionuţ Negoiţă a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a investit pentru modernizarea bazei sportive de la Săftica peste 200.000 de euro, ceilalţi doi acţionari, Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, neparticipând la susţinerea acestor lucrări.

220 afișări
Imaginea articolului Investiţie de 200.000 de euro în modernizarea cantonamentului de la Săftica

Ionuţ Negoiţă (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Am considerat că este momentul pentru o renovare, jucătorii clubului Dinamo merită condiţii de cinci stele. Întâmplător, mă pricep la domeniul hotelier şi nu mi-a fost greu să renovăm 15 camere şi spaţiile aferente. Cred că fotbalul are nevoie de investiţii nu doar în cumpărarea de jucători. Foarte important e să investim şi în partea de infrastructură. Investiţia făcută de mine, în valoare de peste 200.000 de euro, este făcută într-o lună de zile. Nu pot spune că sunt singurul care investesc la Dinamo. De când am venit, toţi banii veniţi la Dinamo au fost în cote egale", a declarat Negoiţă.

Baza sportivă din Săftica, construită în 1956, s-a aflat pentru mulţi ani şi în folosinţa echipei naţionale a României pentru stagii de pregătire.

Este pentru prima dată când s-au efectuat lucrări de modernizare la nivelul instalaţiilor sanitare şi electrice, la utilarea celor 15 camere, a sălii de fitness şi a celei de mese.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici