Invincibilul Wenger îşi spune povestea. Antrenorul de legendă al lui Arsenal îşi lansează autobiografia

  • Arsene Wenger a devenit oficial antrenorul lui Arsenal pe 1 octombrie 1996
  • Arsenal este singura echipă care a încheiat un sezon de Premier League neînvisă (2003/2004)
  • Ultimul meci al lui Wenger pe Emirates a fost 5-0 cu Burnley, pe 6 mai 2018
229 afișări
Imaginea articolului Invincibilul Wenger îşi spune povestea. Antrenorul de legendă al lui Arsenal îşi lansează autobiografia

Invincibilul Wenger îşi spune povestea. Antrenorul de legendă al lui Arsenal îşi lansează autobiografia

Arsene Wenger, legendarul antrenor al lui Arsenal şi singurul care terminat un sezon neînvins în Premier League, îşi lansează astăzi autobiografia.

Numită „Viaţa mea în alb şi roşu”, cartea povesteşte aventurile lui Wenger, din momentul în care a ajuns la clubul londonez, până în ultimul său meci pe banca tunarilor, în primăvara lui 2018.

Şi ca orice poveste bună, este condimentată cu tot ce trebuie. 

Cum a creat o echipă invincibilă în fotbalul dur din Anglia, numele mari pe care a fost aproape să le aducă la Arsenal şi provocările din ultimii ani pe Emirates, toate văzute prin ochii celui care a revoluţionat jocul în cei aproape 22 de ani în care i-a antrenat pe tunari.

Wenger încă se amuză când îşi aduce aminte cât de greu a fost să schimbe mentalitatea jucătorilor la început.

Arsene Wenger: „Ce consumi este ca benzina într-o maşină. Încerci să te descurci cât mai bine cu putinţă. Să-i oferi cea mai bună benzină unui jucător. Jucătorii, când am interzis batoanele Mars, au scandat în autocar: „Ne vrem batoanele Mars!” 

Dacă îţi va plăcea autobiografia lui Arsene Wenger, am şi alte veşti bune pentru tine. 

O televiziune din Franţa va lansa în 2022 un nou documentar despre echipa sa de „Invincibili”, povestit chiar de Wenger.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici