Ioan Becali: Cosmin Moţi costă 5 milioane de euro

Fundaşul echipei Dinamo, Cosmin Moţi, component al lotului naţionalei României pentru Euro-2008, este dorit de grupările italiene AS Roma şi Lazio Roma, a declarat fostul agent de jucători Ioan Becali, sâmbătă, pentru postul Teleradiostereo, adăugând că preţul jucătorului este de 5 milioane de euro.

19 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali: Cosmin Moţi costă 5 milioane de euro

Ioan Becali: Cosmin Moţi costă 5 milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto)

"Fundaşul central Cosmin Moţi, de la Dinamo Bucureşti, place atât celor de la AS Roma, cât şi celor de la Lazio. Până acum nu au fost discuţii oficiale, dar nu este exclus ca ele să aibă loc în timpul Campionatului European. Jucătorul costă 5 milioane de euro. Este pregătit pentru fotbalul italian", a declarat Ioan Becali.

Becali a menţionat şi că transferul definitiv al fundaşului Ştefan Radu de la Dinamo la Lazio, unde a fost împrumutat în a doua parte a sezonului 2007/2008, este aproape finalizat. "Am vorbit zilele trecute cu Lotito (n.r. - preşedintele clubului Lazio Roma, Claudio Lotito), nu sunt probleme, ne aflăm în zilele decisive pentru finalizarea transferului", a punctat Becali.

În această săptămână, preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat că gruparea Lazio şi-a exprimat intenţia de a-l transfera definitiv pe Ştefan Radu, dar nu a primit încă nicio hârtie oficială pentru perfectarea tranzacţiei.

Ioan Becali a menţionat că un alt jucător român care ar putea ajunge în Serie A în această vară este Dorin Goian, de la Steaua Bucureşti: "Goian este un nume posibil pentru Serie A. Zvonurile privind transferul lui la Fiorentina nu sunt nefondate, prezenţa lui Mutu la această echipă poate să conteze, dar până astăzi nu au existat negocieri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici