Ioan Becali: Dacă Barcelona face o ofertă de 20 de milioane pentru Chivu, poate mai discutăm

Fostul agent de jucători Ioan Becali a declarat că dacă FC Barcelona ar face o ofertă de 20 de milioane de euro pentru a-l achiziţiona pe fundaşul Cristian Chivu ar fi de luat în seamă, însă a subliniat că internaţionalul român este pe placul viitorului antrenor al italienilor, Jose Mourinho.

35 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali: Dacă Barcelona face o ofertă de 20 de milioane pentru Chivu, poate mai discutăm

Ioan Becali: Dacă Barcelona face o ofertă de 20 de milioane pentru Chivu, poate mai discutăm (Imagine din arhiva Mediafaxa Foto)

"Chivu este un jucător care lui Mourinho, prietenul meu, îi place mult. De aceea spun că acum nu cred că Inter va renunţa la el. Dar este adevărat şi că în fotbal funcţionează regula «niciodată să nu spui niciodată». Dacă Barcelona ar face o ofertă de 20 de milioane pentru Cristian, poate mai discutăm", a declarat Becali pentru postul Teleradiostereo.

Chivu a fost dorit de FC Barcelona în repetate rânduri, însă în vara anului 2007 el s-a transferat de la AS Roma la Internazionale Milano, formaţie cu care a devenit în acest sezon campion al Italiei. Cristian Chivu a respins recent informaţiile privind un posibil transfer al său în această vară: "Sunt al clubului Inter şi sunt foarte fericit şi mândru să fac parte din această echipă magnifică".

Formaţia Internazionale Milano ar putea fi antrenată din sezonul 2008/2009 de portughezul Jose Mourinho, după ce conducătorii clubului campion al Italiei l-au demis pe Roberto Mancini. Chivu ar fi, astfel, al doilea român antrenat de Mourinho, după Adrian Mutu la Chelsea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici